5.3.2019

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa oikeustieteen opiskelijaa Jyväskylään

Haemme palvelukseen Jyväskylän toimistollemme opintojen loppuvaiheessa olevaa oikeustieteen opiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppupuolelle saakka.

Toivomme sinulta
• Olet vastavalmistunut tai opintojen loppusuoralla oleva oikeustieteen opiskelija
• Arvostamme myös, jos sinulla on jo kokemusta asianajotoimistossa työskentelemisestä
• Edellytämme sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi

Etsimme ensisijaisesti hyvää tyyppiä, jolle tarjoamme mahdollisuuden hankkia hyvää työkokemusta. Työtehtävät ovat vaativia, vaihtelevia ja muotoutuvat tekijänsä taipumusten mukaan. Ne tarjoavat hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Jyväskylässä meidät tunnetaan erityisesti osaamisestamme teknologiajuridiikan, kaupallisten sopimusten ja tietosuojan osa-alueilla. Avustamme yritysasiakkaitamme myös muilla keskeisillä liikejuridiikan osa-alueilla, kuten yhtiöoikeus ja yrityskaupat, työoikeus ja riidanratkaisu.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden työskennellä paikkakunnan mielenkiintoisimpien liikejuridiikan toimeksiantojen parissa. Hakemukset ja mahdolliset keskeiset liitteet pyydämme toimittamaan sähköpostitse 18.3.2019 mennessä osoitteella anu.snellman(a)projuridica.fi. Tiedusteluihin vastaavat asianajajat Aino-Kaisu Renko (050 307 4456) ja Juuso Tuppurainen (050 384 4967).


12.2.2019

Ulla Tarvainen lakimieheksi Oulun toimistolle

OTM, varatuomari Ulla Tarvainen on nimitetty lakimieheksi Oulun toimistollemme 1.2.2019 alkaen. Ulla on aiemmin työskennellyt mm. pankkilakimiehenä ja hallinto-oikeudessa esittelijänä ja tuomarina.


11.10.2018

Haemme lakimiestä Ouluun

Haemme palvelukseen Oulun toimistollemme lakimiestä. Oulussa meidät tunnetaan erityisesti osaamisestamme riidanratkaisun, konkurssien ja yrityssaneerauksen, yhtiöoikeuden ja yritysjärjestelyiden sekä kiinteistöoikeuden osa-alueilla. Avustamme yritysasiakkaitamme myös muilla keskeisillä liikejuridiikan osa-alueilla, kuten työoikeus, kaupalliset sopimukset ja teknologiajuridiikka.

Toivomme sinulta löytyvän jonkin verran kokemusta riita-asioiden oikeudenkäynneistä ja liikejuridiikasta. Etsimme ensisijaisesti sopivaa tyyppiä avustamaan asianajajiamme riita-asioiden oikeudenkäynneissä sekä hoitamaan niitä myös itsenäisesti.

• Odotamme sinulta hyvää otetta riidanratkaisuun.
• Arvostamme neuvottelutaitoja ja ongelmanratkaisukykyä.
• Edellytämme sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja muotoutuvat tekijänsä taipumusten mukaan. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten liikejuridiikan toimeksiantojen parissa. Hakemukset ja mahdolliset keskeiset liitteet pyydämme toimittamaan sähköpostitse 5.11.2018 mennessä osoitteella kimmo.penttila(a)projuridica.fi. Tiedusteluihin vastaavat asianajajat Kimmo Penttilä (050 569 3569) ja Keijo Kauppila (0400 687 657).


26.8.2018

Haemme 1-2 lakimiestä Jyväskylään

Haemme palvelukseen Jyväskylän toimistollemme yhtä tai kahta lakimiestä. Jyväskylässä meidät tunnetaan erityisesti osaamisestamme teknologiajuridiikan, kaupallisten sopimusten ja tietosuojan osa-alueilla. Avustamme yritysasiakkaitamme myös muilla keskeisillä liikejuridiikan osa-alueilla, kuten yhtiöoikeus ja yrityskaupat, työoikeus ja riidanratkaisu.

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta asianajotoimistossa työskentelemisestä tai voit olla itsenäisesti työskentelevä ammattilainen, jolla on jo useamman vuoden kokemus alalta. Etsimme ensisijaisesti hyvää tyyppiä täydentämään osaamistamme paikallisesti.

• Odotamme sinulta työkokemusta ja erityisosaamista joltakin keskeiseltä liikejuridiikan osa-alueelta, esimerkiksi julkiset hankinnat tai kiinteistö- ja rakentamisoikeus.
• Arvostamme kokemusta liike-elämän riitojen ratkaisusta.
• Edellytämme sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi.

Työtehtävät ovat vaativia, vaihtelevia ja muotoutuvat tekijänsä taipumusten mukaan. Ne tarjoavat hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden työskennellä paikkakunnan mielenkiintoisimpien liikejuridiikan toimeksiantojen parissa. Hakemukset ja mahdolliset keskeiset liitteet pyydämme toimittamaan sähköpostitse 21.9.2018 mennessä osoitteella anu.snellman(a)projuridica.fi. Tiedusteluihin vastaavat asianajajat Aino-Kaisu Renko (050 307 4456) ja Juuso Tuppurainen (050 384 4967).

 


26.8.2018

Kutsuttu Pro Juridican osakkaiksi

Asianajajat Aino-Kaisu Renko ja Ari Jurvansuu on kutsuttu osakkaiksi 1.10.2018 alkaen.

Asianajaja, CIPP/E Aino-Kaisu Renko tunnetaan erityisesti tietosuojaa koskevasta erityisosaamisestaan. Hänellä on vahvaa osaamista liikejuridiikasta, erityisesti teknologiajuridiikan, kaupallisten sopimusten ja työoikeuden aloilla. Aino-Kaisu työskentelee yhtiömme Jyväskylän toimistolla.

Asianajaja, varatuomari Ari Jurvansuu hoitaa sopimus- ja yhtiöoikeudellisia asioita. Lisäksi hänellä on monipuolinen ja vahva kokemus riita-asioiden oikeudenkäynneistä ja sovittelusta sekä kiinteistö- ja rakentamisoikeudesta. Ari työskentelee yhtiömme Oulun toimistolla.

 


26.8.2018

Haemme oikeustieteen ylioppilaita

Tarjoamme oikeustieteen ylioppilaille mahdollisuuden tutustua alaan ja työskennellä osa-aikaisesti asianajotoimistossamme niin kesällä kuin lukuvuoden aikana. Oulussa palveluksessamme on useampi trainee kerrallaan, Jyväskylässä yksi.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse kimmo.penttila(a)projuridica.fi (Oulu) tai anu.snellman(a)projuridica.fi (Jyväskylä). Hakuprosessimme on jatkuva.