Korkeatasoista erityisosaamista

Pro Juridica on perustettu vuonna 2009 tuoden yhteen eri oikeudenalojen erityisosaajat ja vuosikymmenten kokemuksen muun muassa Suomen johtavien asianajotoimistojen palveluksesta. Tämä kokemus yhdistettynä monipuoliseen osaamiseemme on johtanut pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Yritysten ja yksityishenkilöiden lisäksi useat yhteisöt ja julkisen sektorin toimijat ovat valinneet meidät kumppanikseen.

Tehokkaat ammattilaiset apunasi – myös kansainvälisissä kysymyksissä

Haastavien juridisten ongelmien selvittämiseksi tarvitaan vahvaa toimialatuntemusta ja neuvottelutaitoa. Vaikeisiinkin tilanteisiin löytyy ratkaisu, kun asialla on oikea ihminen. Hoitamamme riita-asiat päätyvät useimmiten sovintoon ilman oikeudenkäyntiä.

Toimistomme lakimiehillä on monipuolinen kielitaito ja hoidamme myös kansainvälisiä toimeksiantoja. Teemme lisäksi yhteistyötä kansainvälisten kumppanuusverkostojemme kanssa, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa eri maiden oikeuskysymyksiin perehtyneet asiantuntijat vaivattomasti.

Kasvollista kumppanuutta

Mikään toimeksianto ei ole meille liian pieni tai suuri, ja luoksemme on helppo tulla. Meille henkilökohtainen yhteistyö asiakkaidemme kanssa on ensiarvoisen tärkeää: tutut lakimiehet hoitavat asiaasi, ja tiedät aina, kenen puoleen kääntyä.